Answer:

A is rational

B is irrational

Product of a and b is irrational.

If you had 12 pieces of licorice to share equally among 5 people, how much licorice would each person get? Be sure to show your thinking clearly.

Find the 40th term of this arithmetic sequence.

Please help me with these questions

The opposite corners of a quadrilateral are right angles .the quadrilateral is not a rhombus.

The basket of golf balls at a miniature golf course contains 14 golf balls,of which 7 are orange

Find the 40th term of this arithmetic sequence.

Please help me with these questions

The opposite corners of a quadrilateral are right angles .the quadrilateral is not a rhombus.

The basket of golf balls at a miniature golf course contains 14 golf balls,of which 7 are orange

4.5*x=48.6

48.6-4.5=44.1

4.5x11=49.5-44.1=45.4+3.2=48.6

so it was on for 11 min

48.6-4.5=44.1

4.5x11=49.5-44.1=45.4+3.2=48.6

so it was on for 11 min

The **faucet **was turned on for approximately 10.8 minutes.

This problem pertains to the **division **operation in mathematics. Given that 48.6 liters of water came out of the faucet and that 4.5 liters come out each minute, we can find the time the faucet was on by simply dividing the total volume by the volume per minute: 48.6 liters / 4.5 liters per minute which equals approximately 10.8 minutes. Therefore, the faucet was on for approximately 10.8 minutes.

#SPJ2

**Answer:**

The percentage of the students that buy tickets are 33.02%

**Step-by-step explanation:**

The percentage of students that buy tickets is calculated as:

Where **X** is the number of students who buy the tickets and** Y **is the number of students that are enrolled in the school. Replacing **X **by 604 and **Y** by 1829, we get:

Percentage=33.02%

Then, the percentage of the students that buy tickets is 33.02%

33.02%

The formula is number of students who bought the tickets

.......................--------------------------------------------------------

.......................number of students enrolled

The formula is number of students who bought the tickets

.......................--------------------------------------------------------

.......................number of students enrolled

B. right

C. acute

**Answer:**

c. acute

**Step-by-step explanation:**

all angles are less than 90 degrees, so it is acute

Box- 48Bags

Crate- 18Boxes

One bag of toy animals weighs 12 ounces. What is the total weight, in ounces of the bags of toy animals in one crate.

Given:

Bag = 36 toy animals

Box = 48 Bags

Crate = 18 Boxes

One bag of toy animals weighs 12 ounces. What is the total weight of the crate?

18 boxes/crate * 48 bags/box = 864 bags/crate

864 bags * 12 ounces/bag =**10,368 ounces in total.**

Bag = 36 toy animals

Box = 48 Bags

Crate = 18 Boxes

One bag of toy animals weighs 12 ounces. What is the total weight of the crate?

18 boxes/crate * 48 bags/box = 864 bags/crate

864 bags * 12 ounces/bag =

**Answer:**

t represents time

**Step-by-step explanation:**

h(t) represents the height of the rocket after t seconds where t is time

**Answer:**

**$40.00**

**Step-by-step explanation:**

Kevin has in a savings account = $1,427

His brother Haley has saved in the month with a 4 that is 1/10 the value of the 4.

The value of the 4 in 1,427 is at hundredth place = 4 × 100

and 1/10 of 400 = 40

Therefore, Haley have **$40.00** in his savings account.

1/10 of 400 is 40

$1,427-40= $1387

so Haley's account has 1387 dollars or less

$1,427-40= $1387

so Haley's account has 1387 dollars or less