How many significant digits are in 80,000

Answers

Answer 1
Answer: 2 because the equation can be reduced to: 8.0 x 10^4.
Answer 2
Answer: Actually it's 5 because there is no decimal space and if you only include 8 then that means the number is actually 8.

Related Questions

Consider the following pair of equations: −x − y = −5 y = x + 1 If the two equations are graphed, at what point do the lines representing the two equations intersect? (−2, 3) (3, −2) (2, 3) (3, 2)
Given that j || k, what is the measure of the missing angle?A) 30° B) 40° C) 60° D) 120°
What is the area of it
Is it possible to form a triangle with sides 20, 30, and 50 units?
To convert 0.9 to a fraction, Lauren wrote n=0.9 as her first step. For her second step, what should she multiply both sides of that equation by? A) 10 B) 100 C) 1000 d) 10,000

In one hour, a roadside stand sells 24 bouquets of flowers. The stand starts operating at 9:00 AM and closes at 12:30 PM for a 30 minute lunch break. If sales continue at the same rate, how many bouquets of flowers will the stand sell by 6:00 PM? A)216 B)96 C) 204 D)228

Answers

The number of flower bouquets sold till 6:00 PM is required.

The flower bouquets sold till 6:00 PM is option A) 204.

Unitary method

Flower bouquets sold in one hour is 24.

Number of hours between 9:00 AM to 12:30 PM is 3.5 hours.

The stand opens at 1:00 PM after the 30 minutes break.

Number of hours between 1:00 PM to 6:00 PM is 5 hours.

Total time the stand is open for is 3.5+5=8.5\ \text{hours}

1 hour of stand being open = 24 flower bouquets sold

8.5 hours of stand being open = 8.5* 24=204 flower bouquets sold.

Learn more about unitary method:

brainly.com/question/24587372

Answer:

The number of bouquets of flowers that the stand will sell by 6:00 PM is:

C) 204

Step-by-step explanation:

a) Data and Calculations:

Number of bouquets of flowers that the Stand sells in one hour = 24

Operating time starts at 9:00 AM and closes at 12:30 PM for a 30-minute lunch break.

From 9:00 AM to 12:30 PM, 3.5 hours, it has sold 24 * 3.5 = 84 bouquets of flowers

From 1:00 PM to 6:00 PM, 5 hours, it will sell 24 * 5 = 120 bouquets of flowers.

Therefore, total bouquets of flowers sold within 8.5 hours = 204 (84 + 120).

Allison has 6 blue pencils and 10 yellow pencils.sadie has 24 pencils that are either blue or yellow.the ratio of blue pencils to yellow pencils is the same for both allison and sadie.how many blue pencils and yellow pencils does sadie have?

Answers